Musikmuseets bibliotek og arkiv er åbent!

Efter nedpakning, flytning og genudpakning af mange tons bøger og småtryk, arkivalier, nodesamlinger med mere er vi nu kommet så langt, at størstedelen af materialerne har fundet deres rette hylder i de ny-istandsatte lokaler i det tidligere Radiohus på Rosenørns Allé.

Vi kan derfor med glæde meddele, at Musikmuseets bibliotek og arkiv nu er genåbnet og har åbent for besøg hverdage kl. 10-15.

Eventuelle ændringer i åbningstiden vil fremgå på Musikmuseets hjemmeside hvor man også kan søge i online-katalogen.Musikmuseets læsesal og bibliotek

Indgang til biblioteket sker gennem Konservatoriets hovedindgang, Rosenørns allé 22; gå til venstre i foyer’en, gennem glasdørene og op ad trappen til 2. sal, hvor vi glæder os til at byde velkommen i de nye omgivelser.

Museumsinspektør Marie Martens kan evt. kontaktes i forvejen, så hun kan finde de relevante materialer frem på forhånd.

E-mail: marie.martens@natmus.dk  Telefon:  4120 6302

På gensyn på Musikmuseets bibliotek!

PS: Udstillingen genåbner for offentligheden den 12. september 2014.

2 Kommentarer til “Musikmuseets bibliotek og arkiv er åbent! ”

1. 1 electrical supplies columbus ohio Trackback til 11. maj 2016 kl. 04:59
  2. 2 wms.hwajing.com.my Trackback til 5. oktober 2016 kl. 23:04