Hovedet på bloggen – 5

Hvad laver vi egentlig på Musikmuseet, når udstillingen er lukket?Udstillingen er taget ned, registreret, fotograferet og pakket ned – to af museets tre huse er tømt – alt sammen i første halvår 2011 – så: HVAD LAVER VI EGENTLIG PÅ MUSIKMUSEET NU???

Spørgsmålet kan lyde meget relevant, og vi møder det også tit, både blandt kolleger og privat, så lad os prøve at finde ud af, hvad der sker (og om der overhovedet sker noget!!!!!).

Forvalter Knud Rasmussen:

Selv om udstillingen er lukket, har jeg jo stadig alle de sædvanlige opgaver at varetage:

Almindelig håndværksmæssig vedligeholdelse af ejendommen – opsyn med håndværkere – opsyn med ejendommen + parkeringspladserne – lønregnskab + diverse administrative opgaver – opsyn med og tjek af fugt i museets lokaler samt i kælderlokalerne i det gamle Radiohus, hvor en del af bibliotekets materialer allerede befinder sig – magasinarbejde i museets magasin i Søborg etc.

Sideløbende hermed foregår der stadig – efterhånden som behovene opstår – en delvis nyindretning af lokalerne i præstegården, hvor vi alle nu er flyttet over.

0 Kommentarer til “Hovedet på bloggen – 5 ”