Flytning af 1.200 musikinstrumenter

Så går det af sted for "fuld musik"

Instrumenter på vej til registrering og nedpakning

Musikmuseets leder, Lisbet Torp, fortæller om flytningen:

Så fik vi endelig grønt lys til at flytte Musikmuseet!! Udstillingen lukkede ned pr. 1. december 2010, og efter en måneds grundig oprydning og planlægning er alle faste medarbejdere nu i fuld gang med nedtagning, registrering, fotografering og nedpakning af de udstillede genstande – samtidig med, at vi holder bibliotek og arkiv åbent alle hverdage! Dvs. folk kan fortsat komme forbi, ringe eller skrive med alskens spørgsmål, som vi – som  hidtil – vil besvare så hurtigt som muligt.

4 Kommentarer til “Flytning af 1.200 musikinstrumenter ”

1. 1 Finn Hørsted 14. februar 2011 kl. 09:36

Spændende og perspektivrigt med flytningen!
    Det har været hyggeligt, men trangt i lokalerne i Åbenrå.
    Naboskabet med Musikkonservatoriet må kunne udnyttes – som også Lisbet Torp nævner det i videoen på YouTube (se den!).
    Endelig får museet nu Metro-til-døren.
    Så der er al mulig grund til at ønske held og lykke med flytningen. Jeg glæder mig til at se den nyopsatte udstilling i de meget større rammer.

2. 2 Ellen Beuchert 14. februar 2011 kl. 20:35

Som højskolelærer har jeg flere gange besøgt Musikmuseet med mine elever, og der har altid været stor interesse for besøget, ikke mindst takket være museets dygtige og inspirerende omvisere.
    Det er ærgerligt, at samlingerne ikke er tilgængelige i den kommende sæson, men så meget større er forventningens glæde.
    Som kulturformidler har jeg særlig opmærksomhed på projektet Det Klingende Museum, der skal give de opvoksende generationer mulighed for en appetitvækkende indføring i musikkens verden. Den indsats falder på et tørt sted.

3. 3 Michael Bønsdorf 17. februar 2011 kl. 19:29

Jeg ønsker Musikmuseet al mulig held og lykke med den forestående flytning, som jeg selv er involveret i, qua mit job som omviser og kustode. Bygningerne i Aabenrå, som har været mit arbejdssted i snart 12 år, er hyggelige og dejlige og ikke mindst charmerende, men ikke rigtig museumsegnet. Og et klingende museum kan det slet ikke huse!
    Så hurra for flytningen, Radiohuset og Musikmuseets fremtid!!

Vi ses i de nye lokaler!

4. 4 Alice Martens 17. februar 2011 kl. 21:10

Jeg glæder mig til her på bloggen at følge det kæmpemæssige arbejde med at flytte et helt museum! Det må være en stor udfordring at pakke hele molevitten ned, meget ser jo skrøbeligt ud – og lige så stor en udfordring at sætte det hele op igen på en ny, spændende og udfordrende måde! God arbejdslyst til jer alle – og pøj, pøj!